Diensten

Naast (ver)bouwwerkzaamheden biedt CTB ook projectbegeleiding en -advies voor (middel)grote projecten. Welke dienst u ook nodig heeft, uw wensen en behoeften bespreken we altijd tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Wij denken graag met u mee én gaan graag nog een stapje verder.

Verbouw & Aanbouw

Voldoet uw woning niet meer aan uw eisen of droomt u al jaren van een grotere woning, maar zit een verhuizing er niet in? Door een serre, dakkapel, bijkeuken, extra verdieping of garage creëert u in een handomdraai verrassend veel ruimte in uw huis of bedrijfspand. Behalve de ruimte heeft een verbouwing vaak nog een belangrijk voordeel, waardevermeerdering van uw pand. 


Nieuwbouw

Heeft u plannen om nieuw te gaan bouwen maar heeft u geen idee wat er allemaal bij komt kijken? Door al vroeg bij uw verbouwplannen betrokken te worden kunnen wij u bijstaan in de keuzes die u maakt. Denk aan vergunningen, kosten en materialen. Samen met u gaan we om de tafel om uw ideeën te bespreken. Wij geven advies, tonen alternatieven en verzorgen het traject van het begin tot eind. 

Projectbegeleiding
& -advies

Voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers begeleidt CTB bouwprojecten. Van voorbereiding tot en met de uitvoering en oplevering zodat een probleemloze oplevering gerealiseerd wordt. Tijdens de verschillende stappen die in een bouwtraject genomen moeten worden kan CTB u bijstaan, zodat de uitvoering de kwaliteit krijgt die past bij het afgesproken budget en uw verwachtingen. 

Contact