Diensten

CTB biedt een diversiteit aan diensten, van (particuliere) woningbouw tot utiliteitsbouw. Daarnaast heeft CTB een ruime ervaring op het gebied van de meer specialistische werkzaamheden, zowel bouw als onderhoud, voor de Cleanroom industrie. Voor al onze diensten geldt dat wij excelleren als wij al in een vroeg stadium betrokken worden bij het project. Op die manier kunnen wij meer bijdragen dan een offerte enkel gebaseerd op prijs. Zo kunnen wij u bijstaan in de keuzes die u maakt, geven wij advies en tonen wij alternatieven waar nodig. Met behulp van een op maat gemaakt Plan van Aanpak wordt naast het financiële plaatje ook gekeken waar extra voordeel kan worden gehaald als het gaat om duurzaamheid, kwaliteit, veiligheid en milieu.

Woningbouw

Woontorens, appartementencomplexen of hele nieuwbouwwijken, ze schieten als paddenstoelen uit de lucht. CTB is uw partner tijdens het gehele traject. Van voorbereiding tot en met de uitvoering en oplevering zodat een probleemloze oplevering gerealiseerd wordt.

Utiliteitsbouw

Binnen de utiliteitsbouw houdt CTB zich vooral bezig met de realisatie en uitbreiding van kantoren en bedrijfspanden.

Daarnaast verzorgen wij voor diverse klanten doorlopend het onderhoud.

Organiseren, coördineren, realiseren

Cleanroom

Naast utiliteitsbouw houdt CTB zich ook bezig met bouw en onderhoud van Cleanrooms. CTB is een ervaren cleanroom specialist, met meer dan 15 jaar ervaring, en werkt als onderaannemer van CTC Solutions

Particulier

Uw droomvilla? Samen realiseren we
uw droomwoning. Of droomt u al jaren van een grotere woning? Door een serre, dakkapel, extra verdieping of garage creëert u in een handomdraai verrassend veel ruimte in uw huis.

Contact