Over ons

Uw aannemer in Brabant

Welkom bij CTB, het bouwbedrijf in Tilburg, Noord-Brabant. Na onze jarenlange ervaring als aannemer in de bouw bij verschillende bouwbedrijven zijn wij in 2018 gestart met ons eigen aannemersbedrijf CTB.  

CTB staat voor een “helder, transparant bouwproces van A-Z”. Wij geloven dat bouwen verder gaat dan het gevraagde uitvoeren. Door krachten te bundelen met onze medewerkers, (professionele) partners en stakeholders zijn we al in een vroeg stadium betrokken in het (bouw)proces. Dit zorgt ervoor dat we een positieve en optimale bijdrage kunnen leveren aan duurzaamheid, kwaliteit en milieu. Samen met úw wensen en behoeften ontstaat er een geïntegreerd geheel.

Missie

CTB B.V. richt zich zowel op de particuliere als de zakelijke markt. Met behulp van onze producten en diensten treden we richting onze stakeholders altijd op als “partner” en is een intensieve samenwerking de sleutel tot succes. Ons doel is een 100% tevreden stakeholder, mét aandacht voor duurzaamheid, kwaliteit en milieu.

Strategie

Door al in een vroeg stadium betrokken te worden bij het ontwerp of de plannen voor het bouwproces, kunnen wij meer bijdragen dan een offerte enkel gebaseerd op prijs. Met behulp van een op maat gemaakt Plan van Aanpak wordt naast het financiële plaatje ook gekeken waar extra voordeel kan worden gehaald als het gaat om duurzaamheid, kwaliteit en milieu.

Johan van de Meerendonk

Bart van Waes

Contact